Vacature voor administratief medewerker – officemanager

InfoTrade is op zoek naar een administratief medewerker – officemanager om het team te versterken

Als officemanager ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, het office management en de personeelsadministratie. Je werkt 16-24 uur per week, standplaats Amsterdam.

InfoTrade is een online marketingbureau dat zich gespecialiseerd heeft in automotive. We helpen dealers, merkspecialisten en autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan.

Ons team bestaat uit specialisten die resultaatgericht en met korte lijnen werken. Jouw verantwoordelijkheden zullen onder andere omvatten: financiële administratie, inboeken en controleren van inkoop- en verkoopfacturen, verwerken van banktransacties en het maken van maandelijkse cijfers. Verder ben je verantwoordelijk voor het office management, zoals het boeken van vergaderruimtes en het onberaden van nieuwe medewerkers.

Wij zoeken een administratief medewerker die georganiseerd, gezellig en initiatiefrijk is. Je bent ook een teamspeler en kunt zelfstandig complexe financiële administraties voeren. Je bent flexibel, kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen. Je vindt het leuk om andere mensen van dienst te zijn en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je bent proactief en betrouwbaar, neemt verantwoordelijkheid en doet wat je zegt. Leeftijd speelt geen rol, maar je moet wel in een jong team passen. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal, kennis van Exact Online (of vergelijkbaar) en algemeen goede computervaardigheden.

Wij werken met korte lijnen en geven je veel ruimte om zaken zelfstandig in te vullen. Er is opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen. Ons team is stabiel en hecht, en we zoeken iemand die hier graag deel van wil uitmaken. Wij bieden een informele, ongedwongen maar energieke werksfeer, veel verantwoordelijkheid en vrijheid, en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Er is dagelijks een gezonde lunch en regelmatig zijn er teamborrels en uitjes. We bieden een marktconform salaris en de startdatum is zo snel mogelijk.

Als dit je aanspreekt, solliciteer dan nu!

 

“Al vrij snel kreeg ik veel verantwoordelijk en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ook werd ik met open armen ontvangen in het team!”

– Dennis Stritzko

 

Over jou

 • Je bent georganiseerd, gezellig, neemt initiatief maar bent ook een teamspeler
 • Je kunt zelfstandig complexe financiële administraties voeren
 • Je hebt kennis van administratieve processen en inzicht in verbetering hiervan
 • Je bent flexibel, kunt zaken goed structureren en prioriteiten stellen
 • Je vindt het leuk om andere mensen van dienst te zijn en zo te zorgen dat alles op rolletjes loopt.
 • Je bent proactief en betrouwbaar. Je neemt verantwoordelijkheid en doet wat je zegt.
 • Leeftijd speelt geen rol, maar je moet wel in een jong team passen (jong voelen dus).
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Kennis van Exact Online (of ervaring met online boekhoudprogramma’s) en algemeen goede computervaardigheden.
 • Klantgerichtheid.

 

Wie zijn wij?

InfoTrade Automotive Marketing is een online marketingbureau dat zich volledig gespecialiseerd heeft in automotive. Een team van specialisten helpt dealers, merkspecialisten en universele autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan. De focus is op haalbaarheid met als doel de omzet te laten groeien.

Wij zijn een groeiend, zelfverzekerd en vakkundig bedrijf, waarin jij een belangrijke bijdrage gaat leveren. Omdat wij groeien, groei jij dus ook mee qua ontwikkeling, werkzaamheden en verantwoordelijkheden.

InfoTrade werkt met heel korte lijnen en je krijgt veel ruimte om zaken zelfstandig in te vullen. Dat laatste – die zelfstandigheid – is een must. Er is opleidingsbudget beschikbaar om je verder te ontwikkelen, noodzakelijk om alle nieuwe technieken en mogelijkheden bij te houden. Het InfoTrade team is stabiel en hecht, een team waar jij graag deel van wil uitmaken als enthousiaste, pro-actieve, toegewijde en gezellige collega. De juiste persoon wordt met open armen ontvangen in ons kantoor in Amsterdam!

Wat wij bieden

 • Een enthousiast team van fijne collega’s
 • Een informele, ongedwongen maar energieke werksfeer
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Fijne werkplek in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Noord, vlakbij metrostation Noorderpark
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis te werken
 • Dagelijks een gezonde lunch en regelmatig team borrels/uitjes
 • Marktconform salaris
 • Start liefst zo snel mogelijk!

Heb je interesse en wil je meer weten over ons? Neem dan contact op met Wilbert Philippo: 020-2445772 of Wilbert@infotrade.nl

×