Team

Passie voor Online Marketing!

Al onze werknemers zetten zich graag in voor anderen. Ze hebben een passie voor online marketing, zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met ons team!

Remco Roos

Partner
Remco is echtgenoot en vader van twee dochters. Hij tennist, gaat graag wedstrijdzeilen, doet aan wintersport en is een liefhebber van koken. Als mede-eigenaar van InfoTrade ligt zijn hart volledig bij digital marketing en advertising. Zijn specialisaties zijn Google Ads en Facebook campagnes. Hij denkt dat "Customer Intelligence" een grote toekomstige ontwikkeling wordt.

Wilbert Philippo

Partner
Wilbert is oprichter en directeur van InfoTrade. Hij is opgeleid als traditioneel marketeer en hij heeft zich vanaf 2002 gestort op online marketing. In Nederland is hij een bekende trainer en spreker. Wilbert werkt met het Nederlandse en Surinaamse team voor meer dan 200 bedrijven in Nederland en daarbuiten. Hij houdt van zijn gezin, Suriname, vissen en lekker eten. Hij is ondernemer in hart en nieren en houdt van de nieuwste gadgets. Wilbert is specialist in ondernemen en het vliegen met drones.

Yvonne Konijn

Administratie / Office manager
Yvonne heeft binnen ons kantoor een dubbel functie.  Als financieel administratief medewerkster houdt ze de administratie bij en als office manager regelt ze alles wat voor kantoor nodig is. Ze is spontaan, creatief en open. Ze wandelt en fietst graag in de bossen, duinen en polder bij haar in de buurt en maakt regelmatig mooie foto's tijdens haar tochtjes. Ze is graag bezig met interieur, gek op zingen op haar popkoor en nodigt graag vrienden uit voor het eten.

Arjan van Olst

Senior SEA Consultant
Arjan is getrouwd en vader van een zoontje. Hij is al sinds 1999 werkzaam in de wereld van online media en marketing. Hij verzamelt en speelt graag videogames (retro en moderne) en hij doet in het weekend leuke dingen met z'n vrouw en zoontje. Daarnaast leest Arjan boeken (zowel literatuur als Game of Thrones) en kijkt hij gezellig films en series. Hij is specialist in o.a. conversie-optimalisatie en adviseert over online marketingstrategieën. In zijn vrije tijd luistert hij via goede speakers graag naar klassieke muziek op vinyl.

Shercinio Ware

Senior SEA Constultant
Shercinio is getrouwd en vader van twee schattige dochtertjes. Hij kan goed voetballen en houdt van zingen en dansen (daar mag iedereen op werk van meegenieten). Hij is al 10 jaar werkzaam in de online marketing. Na zijn studie HBO Commerciële Economie is Shercinio gestart als SEA Consultant en de jaren daarna heeft hij brede ervaring opgedaan in verschillende Digital Marketing activiteiten. Naast consultancy vanuit de bureaukant kent hij ook de andere kant door zijn werkzaamheden voor zusterbedrijf LeaseTrader. Shercinio is specialist in Digital Marketing activiteiten, Customer Intelligence en in van een grote afstand stressballetjes in de prullenbak gooien.

Dennis Stritzko

Senior Online Marketing Consultant
Dennis gaat graag naar concerten, houdt van zonnige vakanties en lekker eten. Verder vindt Dennis het leuk om verschillende sportwedstrijden (met name basketbal en voetbal) te bekijken en te bezoeken. Deze passie deelt hij graag (en vaak) met zijn collega's. Dennis heeft een brede ervaring in verschillende Digital Marketing activiteiten.
Karsten Don InfoTrade

Karsten Don

Online Marketing Consultant
Karsten is een gedreven marketing Consultant die met plezier alle uitdagingen aangaat. Met SEO gaat hij het liefste aan de slag, daarin kan hij zijn kennis optimaal gebruiken. De kreet “denk in oplossingen niet in problemen” is iets wat hij 14,5 jaar in dienst heeft uitgevoerd en ook perfect gebruikt kan worden in de marketing. In zijn vrije tijd Gamed & leest hij graag. Daarnaast ook nog een aantal dagen bezig met losse projecten zoals een podcast & YouTube. Ook denkt hij soms om te gaan sporten ;).

Odessa Schraa

Junior Content Marketeer
Odessa zit in het laatste jaar van de studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en werkt vol enthousiasme parttime bij ons. Naast haar studie heeft ze ook al jaren ervaring als fotografe. Ze kijkt uit naar het creëren van content, het optimaliseren van campagnes en elke uitdaging die ze voor haar voeten krijgt. Odessa besteedt haar vrije tijd graag op de motor (bij mooi weer) en is regelmatig in de kickboksschool te vinden. 

Sherilyn Standar

Online Marketing Consultant
Sherilyn is onze SEO specialist. In haar vrije tijd reist zij graag, leest zij een boekje en brengt tijd door met haar familie en vrienden. Zij heeft een achtergrond in growth hacking en helpt graag haar klanten hun doelstellingen te bereiken.

Jonathan Wong-Swie-San

Senior Marketing Consultant
Jonathan is een familieman en predikant, hij houdt van gitaar spelen en is een natuurliefhebber. Hij is enthousiast, creatief en sociaal en hij heeft altijd wel een reden om te lachen. Jonathan is manager van ons kantoor in Suriname. Zijn favoriete quote is: "Train yourself to let go of everything you fear to lose".

Sabrina Wong-Swie-San

Office Manager
Sabrina houdt ervan als zaken goed zijn geregeld en alles op rolletjes loopt. Ze streeft naar tevreden klanten en tevreden medewerkers. Naast haar werk als Office Manager is ze de gelukkige moeder van een zoon en dochter. Daarnaast houdt ze van gezelligheid, shoppen en lekker eten.

Santousha Kalk

Online Marketing Consultant
Santousha is oplossingsgericht en behulpzaam. Ze is een leergierige Online Marketing Consultant en werkt sinds 2012 bij InfoTrade. Ze zet haar klanten altijd op de eerste plaats en stort zich met de grootste toewijding op uiteenlopende opdrachten. Santousha is specialist op het gebied van zoekmachinemarketing en online adverteren via Google Ads, BingAds en Facebook.
× Vragen? 👉