Over InfoTrade Automotive

Specialist in Automotive Marketing

Doordat InfoTrade Automotive is ontstaan vanuit de autoleasing Marktplaats LeaseTrader, is het niet meer dan logisch dat onze grootste kennis en ons hart ligt bij Automotive. De stap naar specialisatie in automotive marketing is voor ons altijd de meest logische geweest. 

Onze klanten bestaan onder andere uit:

  • Leasemaatschappijen: waaronder Arval, LeaseLinq, AutoLeaseCenter, IKRIJ
  • Autodealerbedrijven: waaronder Wittebrug, Peugeot DAVO, Vireo Auto, Jager Auto, Svala Auto
  • Autobedrijven: waaronder Autobedrijf Zieleman, Moerman Jansen  
  • Dataleveranciers: waaronder AutoDisk
Kennis van de customer journey

Kopen of leasen van een auto? Wij weten inmiddels welke weg een (potentiële) koper aflegt voordat er een besluit wordt genomen. Deze informatie, samen met de onze marktkennis, geeft voor jou het beste digitale resultaat om bezoekers op jouw website te houden. Want we willen toch allemaal dat een bezoeker uiteindelijk een daadwerkelijke klant wordt. Doordat een klant al goed geïnformeerd is na zijn/haar bezoek op de website, zal de beslissing gemakkelijker zijn. Uiteindelijk draait het om de klant! De klant die we graag duidelijk willen informeren, willen behouden en willen ontmoeten.

Contact?

Wij blijven zowel persoonlijk als online graag in contact met onze klanten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag op de juiste weg in de online wereld. Voor een gesprek kun je bellen naar 023 540 6085. Wij vinden het nog leuker om kennis te maken in een persoonlijk videogesprek.

Voor ambitieuze automotive bedrijven

InfoTrade werkt aan de digitale strategie en verzorgt de implementatie voor ambitieuze automotive bedrijven.

Volledig gespecialiseerd

InfoTrade heeft zich volledig gespecialiseerd in de automotive sector. Een team van tien specialisten helpt dealers, merkspecialisten, leasemaatschappijen en universele autobedrijven met hun digitale strategie en de implementatie daarvan. Het doel is om de omzet te laten groeien aan de hand van realistische doelstellingen.

Jouw eigen externe Online Marketing team

InfoTrade beschikt over specialisten op de diverse disciplines binnen  online marketing. Wij helpen jouw bedrijf verder! Zowel door nu meer omzet te realiseren en de juiste stappen te zetten voor straks. Eventueel werken we één of meer dagen per week / maand bij jullie op kantoor. Want het liefst delen we onze kennis. We vinden het zonde om werkzaamheden te verrichten die jullie met de juiste kennis ook zelf kunnen doen.  

Klanten/relaties

InfoTrade werkt onder andere voor Arval, Ligier Group en Wittebrug. Verder publiceert oprichter Wilbert Philippo artikelen in vakbladen als Automotive en Automobiel Management en wordt hij regelmatig gevraagd als spreker op congressen en seminars.

InfoTrade is premier Google Partner. Hierdoor beschikken we altijd over de laatste online marketing inzichten voor de automotive sector.

InfoTrade is gevestigd in Amsterdam!

Afspraak maken?

InfoTrade

✔️ Specialisatie in automotive

✔️ Afspraak is afspraak

✔️ Pro actief